Giv en anderledes gave til én du holder af

Skab minderige oplevelser med gin

Vil du gerne give en god gave til én du holder af? Og skal gaven være lidt anderledes end normalt?
Så er en gin-oplevelse et rigtig godt valg. Når du køber en oplevelsesgave, hvor gin er omdrejningspunktet, vil modtageren med garanti få en god og minderig oplevelse. Herunder kan du se nogle af de mest populære forhandlere af oplevelsesgaver, der inkluderer gin i én eller anden form. Så gå på opdagelse og find den perfekte gin-oplevelse.

Oplevelsesgaver

På oplevelsesgaver.dk finder du et spændende udvalg af oplevelsesgaver, der både giver gode minder – og gode smagsoplevelser.

GINSMAGNING  |  RUNDVISNING 
GINKURSUS  |  LAV DIN EGEN GIN

Duglemmerdetaldrig

Duglemmerdetaldrig har et stort og varieret udvalg af gin-oplevelsesgaver, man med garanti ikke kommer til at glemme. 

GINSMAGNING  |  RUNDVISNING  |  GIN & TONIC-CRUISE
GINKURSUS  |  LAV DIN EGEN GIN

gin-citat

All you need is love… and gin!

Hvilke oplevelser med gin kan du få?

Ginsmagning

Når det kommer til gin og oplevelser, så er en ginsmagning vel noget af det mest klassiske, man kan vælge – og det er bestemt ikke negativt ment. En ginsmagning er helt perfekt, når du eller andre skal have en god oplevelse med gin.

 

Ved en ginsmagning kan du smage gins i høj kvalitet. Og man går uden tvivl ikke ned på gin-udstyr. Hvordan en ginsmagning helt konkret sammensættes og udføres afhænger dog af, hvem der står for arrangementet. Måske er det gins fra én producent. Måske er det med flere producenter, så du kan smage flere gins på én gang. Og måske er det en online ginsmagning.

 

Uanset hvordan din ginsmagning er sammensat – og om den er en del af et ginkursus – bliver det uden tvivl en super oplevelse, du ikke vil glemme.

Ginkursus

Er du vild med gin, og vil du gerne lære at lave din egen gin, er et ginkursus perfekt. Men det er selvfølgelig også et godt valg, hvis du vil give en god gingave til én du holder af.

 

Der findes forskellige typer af kurser med gin. Du kan f.eks. komme på et kursus, hvor du lærer at lave en gin fra bunden, så den skabes efter dine egne ønsker og smagspræferencer. Et kursus med gin kan også omfatte rundvisning og ginsmagning – samt at du får lov til at fremstille en gin selv. 

 

Et ginkursus er et populært valg, hvis du eller andre skal prøve en oplevelse med gin, som man ikke glemmer. Hos forhandlerne her på siden kan du finde tilbud med ginkursus i København, men også andre byer i Danmark, som Aarhus, Odense og Aalborg. Ofte er de mest populære arrangementer i og omkring hovedstaden, så er du på jagt efter et godt ginkursus i København, er det bare med at gå på opdagelse hos ovenstående forhandlere.

Køb din næste gin online

Det største udvalg af god gin finder du online. Gå på opdagelse hos en række populære forhandlere og køb din næste gode gin på nettet.

Godt at vide om oplevelsesgaver med gin

Hvorfor skal du vælge en oplevelsesgave med gin?

Der er ingen tvivl om, at en oplevelsesgave er en helt særlig gave – den samme oplevelse er ikke nødvendigvis den samme for hver person. Derfor er en oplevelse med gin også en helt unik gave, som enhver med interesse i gin vil synes rigtig godt om.

 

En gin-oplevelse vil både være sjov og hyggelig – især for modtageren, men også for andre, der er så heldige at deltage. Og så er det naturligvis altid skønt at opleve verdenen af gin på en ny måde, hvad end det er en ginsmagning, en rundtur på et bryggeri eller et gin-kursus. Eller måske gin på abonnement så du får en ny oplevelse hver måned.

Hvilke typer af gin-oplevelser kan du få?

Oplevelsesgaver er populære som aldrig før – og med god grund. Når man får en oplevelse i gave, ved man aldrig på forhånd, hvor god den bliver. Frem for at gå den materialistiske vej er en oplevelsesgave derfor et rigtig godt og anderledes alternativ – samt en mulighed for selv at præge oplevelsen.

 

Med en oplevelse, der har gin som omdrejningspunkt, får man en helt speciel oplevelse, uanset om den varer én eller flere timer. Og mulighederne er mange, når det kommer til gin-oplevelser. Det kan være ginsmagning og rundvisning, eller et kursus, hvor man lærer at lave en perfekt gin og tonic. Eller måske en gin-kalender, en julekalender med rom, eller en whisky-kalender.

Godt tilbehør giver dig en bedre G&T

Med god gin og god tonic når du langt, når du skal lave en god drink. Men din G&T kan blive endnu bedre med smart tilbehør og udstyr.

Hvad koster de forskellige gin-oplevelser?

Når du vil købe en gin-oplevelse, er det faktisk overraskende nemt. Det er derfor, de er så populære og et sikkert hit, når der er brug for at købe en god gave til én du holder af.

 

Det første du skal gøre er at besøge en forhandler af oplevelsesgaver, som du kan finde her på gingave.dk. De to mest populære er Duglemmerdetaldrig og Oplevelsesgaver. Her kan du vælge en gin-oplevelse i oversigten, som du så efterfølgende betaler for og får tilsendt – mere kræver det ikke af dig.

 

En gin-oplevelse ligger altså lige til højrebenet, hvis du ønsker en nem og god gave. Og hvem kan ikke lide gin? Ønsker du store besparelser, kan du også købe gin til Black Friday, hvor der ofte også er mange gode gin-tilbud og lave priser på gin. 

Hvordan fungerer en oplevelsesgave?

Prisen på oplevelser med gin varierer naturligvis meget, alt efter hvilken type oplevelsesgave man køber. Der er dog ingen tvivl om, at hver eneste gin-oplevelse er af stor værdi, og én som modtageren vil blive rigtig glad for. Derfor er prisen heller ikke alfa og omega – det handler om at skabe glæde, hvilket i høj grad er muligt, når oplevelsen omfatter gin og gin-gaver.

 

De gin-oplevelser, som gingave.dk henviser til, koster fra få hundrede kroner til 1.500+ kroner. Men indholdet er naturligvis også vidt forskelligt. Derfor er det helt sikkert muligt at købe en oplevelse med gin til én du holder af (eller dig selv), som passer til dit budget.