Skab minderige oplevelser med gin

Giv en anderledes gave til én du holder af

Vil du gerne give en god gave til én du holder af? Og skal gaven være lidt anderledes end normalt?
Så er en gin-oplevelse et rigtig godt valg. Når du køber en oplevelsesgave, hvor gin er omdrejningspunktet, vil modtageren med garanti få en god og minderig oplevelse. Herunder kan du se nogle af de mest populære forhandlere af oplevelsesgaver, der inkluderer gin i én eller anden form. Så gå på opdagelse og find den perfekte gin-oplevelse.

Oplevelsesgaver

oplevelsesgaver.dk finder du et spændende udvalg af oplevelsesgaver, der både giver gode minder – og gode smagsoplevelser.

GINSMAGNING  |  RUNDVISNING 
GINKURSUS  |  LAV DIN EGEN GIN

Duglemmerdetaldrig

Duglemmerdetaldrig har et stort og varieret udvalg af gin-oplevelsesgaver, man med garanti ikke kommer til at glemme. 

GINSMAGNING  |  RUNDVISNING  |  GIN & TONIC-CRUISE
GINKURSUS  |  LAV DIN EGEN GIN

gin-citat

All you need is love… and gin!

Godt at vide om oplevelsesgaver med gin

Hvorfor skal du vælge en oplevelsesgave med gin?

Der er ingen tvivl om, at en oplevelsesgave er en helt særlig gave – den samme oplevelse er ikke nødvendigvis den samme for hver person. Derfor er en oplevelse med gin også en helt unik gave, som enhver med interesse i gin vil synes rigtig godt om.

En gin-oplevelse vil både være sjov og hyggelig – især for modtageren, men også for andre, der er så heldige at deltage. Og så er det naturligvis altid skønt at opleve verdenen af gin på en ny måde, hvad end det er en ginsmagning, en rundtur på et bryggeri eller et gin-kursus.

Hvilke typer af gin-oplevelser kan du få?

Oplevelsesgaver er populære som aldrig før – og med god grund. Når man får en oplevelse i gave, ved man aldrig på forhånd, hvor god den bliver. Frem for at gå den materialistiske vej er en oplevelsesgave derfor et rigtig godt og anderledes alternativ – samt en mulighed for selv at præge oplevelsen.

Med en oplevelse, der har gin som omdrejningspunkt, får man en helt speciel oplevelse, uanset om den varer én eller flere timer. Og mulighederne er mange, når det kommer til gin-oplevelser. Det kan være ginsmagning og rundvisning, eller et kursus, hvor man lærer at lave en perfekt gin og tonic. Eller måske en gin-kalender

Hvad koster de forskellige gin-oplevelser?

Når du ønsker at købe en gin-oplevelse, er det faktisk overraskende nemt. Det er derfor, de er så populære og et sikkert hit, når der er brug for at købe en god gave til én du holder af.

Det første du skal gøre er at besøge én forhandler af oplevelsesgaver, som du kan finde her på gingave.dk. De to mest populære er Duglemmerdetaldrig og Oplevelsesgaver. Her kan du vælge en gin-oplevelse i oversigten, som du så efterfølgende betaler for og får tilsendt – mere kræver det ikke af dig. Så en gin-oplevelse ligger lige til højrebenet, hvis du ønsker en nem og god gave. Og hvem kan ikke lide gin?  

Hvordan fungerer en oplevelsesgave?

Prisen på oplevelser med gin varierer naturligvis meget, alt efter hvilken type oplevelsesgave man køber. Der er dog ingen tvivl om, at hver eneste gin-oplevelse er af stor værdi, og én som modtageren vil blive rigtig glad for. Derfor er prisen heller ikke alfa og omega – det handler om at skabe glæde, hvillket i høj grad er muligt, når oplevelsen omfatter gin.

De gin-oplevelser, som gingave.dk henviser til, koster fra få hundrede kroner til 1.500+ kroner. Men indholdet er naturligvis også vidt forskelligt. Derfor er det helt sikkert muligt at købe en oplevelse med gin til én du holder af (eller dig selv), som passer til dit budget.