Kontakt os

Har du spørgsmål til gin, udvalget på gingave.dk eller en bestemt gingave? Så er du meget velkommen til at skrive til os. Vi vil gerne hjælpe dig bedst muligt. Udfyld formularen herunder – så svarer vi hurtigst muligt.

Om gingave.dk

Gingave.dk er en informationshjemmeside, der hjælper gin-entusiaster med at få mere viden om gin, blive inspireret til at købe gin og finde spændende gaver med gin som omdrejningspunkt hos en række udvalgte samarbejdspartnere. Bl.a. ved at henvise til kendte, danske forhandlere og producenter af gin, som tilbyder et stort og bredt udvalg af gin.

Vores ønske er, at det skal være nemt at gå på opdagelse her på hjemmesiden, så du altid kan finde nye og spændende produkter, som du eller andre kan få glæde af. Du kan være helt tryg ved dit besøg på vores hjemmeside, eller når du besøger de udvalgte forhandlere, vi henviser til, hvor du kan læse mere om produkterne eller købe deres produkter online. Har du spørgsmål til produkter hos de deltagende forhandlere, eller ønsker du hjælp til at finde en bestemt gave, er du meget velkommen til at kontakte os via formularen. Så svarer vi hurtigst muligt.

CVR: 38387162
Strandvejen 9, 1.
9000 Aalborg
info@gingave.dk

Ansvarsfraskrivelse

Denne hjemmeside indeholder reklamelinks og affiliatelinks, der henviser til produkter og services hos eksterne forhandlere. Køber du et produkt eller en service via én af disse forhandlere, går en procentdel af salgsbeløbet til drift og udvikling af denne hjemmeside – og dermed til at sikre dig og andre brugere en god oplevelse på hjemmesiden.

Alle produkter, som du ser på denne hjemmeside, kommer fra danske forhandlere og producenter – og ejes ikke af denne hjemmeside. Vi indhenter alle informationer om produkterne fra forhandlernes egne hjemmesider, og vi er derfor ikke ansvarlige for tilgængeligheden, rigtigheden eller fejlagtige priser hos disse forhandlere, som vises her på hjemmesiden. Det er dog altid dit eget ansvar hvad du vælger at foretage dig, og ejeren af denne hjemmeside står derfor ikke til ansvar for køb, der foretages via forhandlere nævnt på denne hjemmeside. Vi ønsker dog til enhver tid, at sikre, at alle informationer er så korrekte som muligt, hvorfor informationer og produkter opdateres så ofte som muligt. Vi kan dog ikke garantere rigtigheden af indholdet og informationer hos tredjeparter.