Ginkalendere

Adventskalendere og julekalendere med gin fra kendte brands er utrolig populære.

Whiskykalendere

Smag nye, gode whiskyer fra forskellige producenter med en pakkekalender.

Romkalendere

Er du glad for rom, er en rom-kalender den perfekte pakkekalender til dig.

Portvinskalendere

Sætter du pris på en god portvin, er en portvinskalender et godt valg til december.

Find en god spiritus-julekalender her

Julemåneden er en tid, hvor der skal være plads til lidt mere sjov og hygge. Derfor er en julekalender med spiritus også oplagt, når de voksne skal have lidt mere at glæde sig til i december. En kalender med alkohol giver dig noget at glæde dig til hver søndag i advent – eller hver dag i december op til jul.

Hos gingave.dk vil vi gerne gøre det nemt at finde en god alkohol-julekalender til julemåneden. Så gå på opdagelse her på siden og find en god kalender med alkohol, der giver dig nye smagsoplevelser.

Find gode tilbud hos populære forhandlere

Uanset om du er til gin, rom, whisky eller andre typer af alkohol, finder du gode tilbud på mange kendte mærker hos disse populære forhandlere.

Stort udvalg af kalendere med alkohol

Når kalenderen siger december, og det er tid til at skrue op for hyggen og ikke mindst også de sjove og spændende oplevelser, er en julekalender et oplagt valg. F.eks. kalender med smagsprøver af gin, whisky eller rom. Disse kalendere er perfekte, hvis du gerne vil prøve nye brands og forkæle dig selv med gode overraskelser og smagsoplevelser i december.

Vil du gerne gøre din julemåned lidt mere hyggelig, er der heldigvis mange forskellige kalendere med alkohol, som du kan vælge mellem. Herunder kan du læse lidt mere om, hvilke typer af spiritus-julekalendere, du kan købe hos nogle af de mest populære forhandlere og webshops med gin, rom og whisky.

Gin-kalendere

Kalendere med gin er utrolig populære, når det kommer til julekalendere med alkohol. Gin er nemlig en type spiritus, som virkelig er blevet populær at drikke. Både privat, hvor man kan nyde en gin og tonic alene eller i fællesskab med venner og bekendte. Når man snakker om julekalendere med spiritus, er det ofte gin-kalendere, der fremhæves. Derfor kan du også nemt finde både adventskalendere og almindelige julekalendere med små smagsprøver, der virkelig lægger op til spændende gin-oplevelser.

Gin og tonic-kalendere

En anden populær kalender med alkohol er gin og tonic-kalendere. Denne type kalender inkluderer både små smagsprøver af gin, men også tilhørende tonics, så du selv kan mikse din egen perfekte gin og tonic. Og du kan få den både som adventskalender og klassisk pakkekalender. Denne type kalender er perfekt, hvis du gerne vil drikke gin og tonic uden besværet med at skulle finde den rette tonic – for der er allerede gin, tonic og gin-tilbehør med i kalenderen. Det er en smart julekalender, som bliver mere og mere populær, fordi den er nem at gå til, og fordi du får den optimale blanding.

Rom-kalendere

Ligesom de andre typer af kalendere med alkohol er rom-kalendere også blevet mere og mere populære. Rom er nemlig også blevet noget, man kan få gode smagsoplevelser med – alene eller sammen med andre. Kan du godt lide rom, vil du helt sikkert få gode smagsoplevelser med denne type kalender, som du både kan købe som adventskalender og traditionel pakkekalender med 24 små smagsprøver. Der er i hvert fald lagt op til gode og hyggelige øjeblikke i julen – både når du åbner din kalender, men så sandelige også, når du smager din rom.

Whisky-kalendere

Whisky kan noget helt særligt og er derfor den klare vinder for mange entusiaster. Derfor giver det også god mening, at du kan købe whisky-julekalendere, der gør det nemt og hyggeligt at opleve nye whiskyer eller producenter, du allerede kender godt. Denne type alkohol-kalender er også meget populær. Hvad end du er til en adventskalender eller den almindelige julekalender med flere smagsprøver, så går du ikke galt i byen med en whisky-kalender.

Kasse med forskellige gin fra Smageklubben

Få nye smagsoplevelser med en gin-kalender

Med en gin-kalender er du sikker på at blive overrasket med nye gins og gode smagsoplevelser. Se udvalget af populære kalendere med gin her.

Adventskalendere og julekalendere med alkohol

Adventskalendere med alkohol

Adventskalendere er populære, når det kommer til genren kalendere med alkohol. Og det er der god grund til.  Adventskalendere med alkohol indeholder fire smagsprøver, som du kan nyde hver søndag i advent. Men du kan naturligvis også gemme din spiritus-kalender til senere på året. Med en adventskalender får du med sikkerhed fire gode smagsoplevelser, som du kan nyde alene – eller sammen med andre. 

Fordelene ved at købe en adventskalender med spiritus er desuden, at du ‘kun’ skal åbne for din pakkekalender fire gange i løbet af december – eller den tid på året, hvor du ønsker at smage på din adventskalender. Det giver dig god tid til at glæde dig til næste låge i din kalender, samtidig med at du også kan sætte tid af til at nyde din drink.

Er december en måned med fart på og mange ting, der skal nås, vil en adventskalender med alkohol være et godt valg for dig. Denne type spiritus-kalender er nemlig egnet, hvis du gerne vil opleve glæden og det sjove ved en alkohol-kalender, men samtidig også gerne vil nøjes med blot fire smagsprøver. 

Julekalendere med alkohol

Når det kommer til julekalendere med alkohol, er den klassiske kalender med 24 små smagsprøver en sikker vinder. Med den type kalender er der nemlig lagt op til mange gode øjeblikke og smagsoplevelser, da du får hele 24 forskellige smagsprøver. Og hvem vil ikke se frem til netop dette.

En spiritus-julekalender med 24 låger giver dig mange spændende øjeblikke – både når du åbner de enkelte låger, men også når du skal smage de mange forskellige smagsprøver på alkohol.

Med en julekalender med spiritus er du helt sikker på at få smagt lidt af hvert, hvad end du er til rom, whisky eller gin. Men det er jo også meningen med kalendere med alkohol.

En spiritus-julekalender er dog ikke kun egnet til at blive åbnet og smagt på i december måned. Mange vælger også at købe en julekalender med spiritus, som de så gemmer til senere på året. En julekalender med alkohol er nemlig god på mange måder – bl.a. fordi du ikke nødvendigvis behøver at smage på alle 24 låger i én og samme måned. 

lav din egen gin

Er du på udkig efter gode oplevelser?

En gin og tonic er en god oplevelse i sig selv. Men når det kommer til gin, findes der faktisk mange spændende oplevelser, som du vil kunne lide.

Besøg de forskellige forhandlere af kalendere

Der er ingen tvivl om, at julekalendere med alkohol er blevet meget populære. Det gælder både adventskalendere med fire låger samt de klassiske julekalendere med alkohol, som består af 24 låger med små smagsprøver. Den sidste giver dig rig mulighed for at lave din egen ginsmagning – enten alene eller sammen med dine venner.

Vil du gerne finde den perfekte julekalender til dig selv – eller én du holder af – er det bare med at gå på opdagelse hos de forhandlere, du finder her på siden. Her finder du de nyeste julekalendere med spiritus – og nogle gange kan du også finde et godt tilbud på en kalender med spiritus eller en god julegin.

Hos gingave.dk har vi samlet en række af de mest populære forhandlere af julekalendere med spiritus. Alt sammen med det formål at gøre det nemt, enkelt og overskueligt for dig og alle andre at købe en god julekalender med alkohol. Så ønsker du dig en anderledes og ikke mindst også smagfuld december, er et køb af en spiritus-julekalender et godt valg.

Find gode tilbud på julekalendere med spiritus

Har du lyst til at få nye smagsoplevelser med spiritus flere gange i december måned? Er du på udkig efter julekalendere med alkohol, f.eks. gin, whisky eller rom? Og vil du gerne gøre en god handel og spare penge på din kalender? Så er det bare med at tjekke de gode tilbud på julekalendere med spiritus, som du finder hos forhandlerne her på siden. Her er desuden også mange andre gode tilbud på gin.

Når du kigger efter tilbud på spiritus-julekalendere, kan du besøge flere forskellige forhandlere for at danne dig et overblik. På den måde kan du nemmere finde et godt tilbud på en julekalender med spiritus, som passer lige netop dig. For de forskellige forhandlere har nemlig også forskellige spiritus-kalendere på tilbud – og derfor er det en god idé at kigge sig lidt omkring efter de bedste tilbud.

Hos de anbefalede forhandlere og webshops finder du mange spændende adventskalendere og julekalendere med alkohol, der indeholder smagsprøver i form af små flasker. Og du kan både finde tilbud på spiritus-julekalendere og -adventskalendere. Så hvad end din kalender med spiritus er til dig selv eller en ven, så får du masser af værdi for pengene. God fornøjelse!