Prøv nye gins
med et abonnement

Find et godt gin-abonnement

Kan du godt lide tanken om at kunne købe gin fra hele verden til fordelspriser, du ikke finder i fysiske butikker?
Eller ønsker du at prøve nye gins, der sendes direkte hjem til din hoveddør?
Med et abonnement kan du få gin nemt og enkelt – og samtidig købe dem billigere end i de fysiske butikker.
Er du på jagt efter et gin-abonnement, finder du spændende muligheder hos disse webshops med gin.

Winefamly

Winefamly tilbyder et abonnement, der giver store rabatter
på gins fra hele verden samt ginsæt og tilbehør til gins.

GIN-ABONNEMENT  |  STORE RABATTER PÅ GIN

gin-citat

All you need is love… and gin!

Værd at vide om gin på abonnement

Hvordan fungerer et gin-abonnement?

Med et gin-abonnement får du typisk en fast pakke, der er sammensat på samme vis ved hver levering. Det er ret smart, for så ved du på forhånd, hvad du kan forvente dig – udover at din gin selvfølgelig vil være en overraskelse.

Indholdet i en pakke fra et gin-abonnement kan være noget i denne stil:

  ✓   1 flaske gin (størrelsen varierer)
  ✓   2-4 (nøje udvalgte) tonics
  ✓   Garniture
  ✓   Snacks eller andet gin-tilbehør
  ✓   Opskriftskort eller -bog
  ✓   Andre overraskelser

Afhængig af hvilken forhandler du vælger at købe dit gin-abonnement hos, og hvilket abonnement du vælger, så varierer indholdet naturligvis også.

Der er ingen tvivl om, at du vil få en ny gin-oplevelse hver eneste gang, du modtager din pakke. Derfor er gin på abonnement et fremragende koncept og garanti for gode oplevelser.

A pro pos oplevelser, så er julekalender med spiritus også et spændende koncept. Prøv f.eks. en gin-julekalender, en rom-kalender eller en kalender med whisky også værd at overveje, hvis du vil have en spændende tid med nye gins.

Fordele ved et gin-abonnement

Abonnementer er noget, vi alle kender til. Og du kan nu nærmest få hvad som helst på abonnement – naturligvis også gin. Et gin-abonnement er virkelig smart, og når du først har prøvet at købe gin på abonnement, er det svært at stoppe igen.

Der er naturligvis flere fordele ved at købe gin på abonnement – det er jo derfor, man vælger netop denne måde at udvide samlingen af gins. Nogle af de mest klare fordele du vil opleve, når du vælger at modtage gin på abonnement er disse:

  ✓   Det er nemt og enkelt for dig
  ✓   Du betaler en fast pris – helt automatisk
  ✓   Du får rabatter og særlige tilbud på gin
  ✓   Du får både gin og tonics, der passer dertil
  ✓   Du prøver forskellige gins og udvider din samling
  ✓   Du får nye smagsoplevelser og nye favoritter
  ✓   Du har noget at glæde dig til hver gang

Fordelene ved et gin-abonnement står tydeligvis nærmest i kø. Og derfor er det også blevet utrolig populært at modtage gin (og tonics) fast hver uge, hver måned eller hvert kvartal. For hos mange gin-forhandlere, kan du nemlig selv vælge, hvor ofte du ønsker at modtage en pakke med gin og tilhørende tonics.

lav din egen gin

Gin er lig med gode oplevelser

Der er ingen tvivl om, at gin kan skabe gode øjeblikke og minderige oplevelser. Det er især sandt med oplevelsesgaver, f.eks. med gin som omdrejningspunkt.

Eksempler på gin på abonnement

Med et abonnement kan du både få en smagepakke med gin samt andet godt, eller du kan købe gin til rigtig gode priser, som du ikke finder i fysiske butikker.

Afhængig af, hvor du har et abonnement, og hvilket abonnement du vælger, varierer indholdet af dit abonnement selvfølgelig. Som eksempel på en smagepakke vil du kunne modtage følgende:

– 1 x Premium Gin (50-70 cl)
– 4 x Fever-Tree Indian Tonic Water (200 ml)
– 1 x Opskriftsbog
– 1 x Saltchips

Med et abonnement på gin bliver det nemt at få nye oplevelser, hvor gin er i centrum. Og ved regelmæssigt at få tilsendt nye gins kan du også spare helt op til 50-60-70 % på køb af ginflasker, tonics og tilbehør. Det er super smart!

Kan jeg ikke bare købe gin en gang imellem?

Du er på ingen måde tvunget til at købe gin på abonnement og kan naturligvis bare købe en ny gin eller nye tonics en gang imellem, når der er gode tilbud hos forskellige webshops. Det kan f.eks. være oplagt at købe gin på Black Friday.

Men hvor ofte finder du lige et godt tilbud på en god, ny gin, som du ikke har smagt før. Eller husker du egentlig at købe den gin du har set på tilbud? Gin til fordelspriser kan være en rigtig god idé, så længe man ikke glemmer at købe ginen – derfor er et abonnement så smart.

Det problem er heldigvis løst på nem og enkel vis, når du bestiller gin på abonnement. Så skal du ikke tænke over, hvilken gin og tonic du skal købe til weekenden, den store fest eller en hverdagsaften i sofaen. Du modtager jo bare en godt sammensat ginpakke helt automatisk, som du så kan glæde dig til at smage. Det enkelt, nemt og virkelig smart!