Få overblik over
gode gin-forhandlere

Køb gin online hos populære forhandlere

Hos gingave.dk vil gerne gøre det nemt for dig og alle andre ginelskere at købe gin online. Derfor har vi lavet denne oversigt, hvor du kan finde forskellige forhandlere og webshops i Danmark, der sælger gin, gaveæsker, gør-det-selv-startsæt, smagepakker og meget mere. Hos dem finder du helt sikkert den perfekte gingave.

Delikatessehuset

Delikatessehuset har et stort og godt udvalg af gin – især gaveæsker og ginsæt. Her finder du mange spændende gins og gode tilbud.  

SMAGEPAKKER  |  GAVEÆSKER  |  GIN

Ginbutikken

Ginbutikken har et stort og bredt udvalg af gin, tilbehør og oplevelsesgaver. Her finder du alt, hvad du skal bruge – og mere til.

GAVEÆSKER  |  GIN  &  TILBEHØR  |  OPLEVELSER

Smageklubben

Hos Smageklubben finder du et spændende udvalg af ginkasser, f.eks. kalendere med gin og blindsmagningskasser med gin.

SMAGEPAKKER  |  KALENDERE  |  TILBEHØR

BarLife

Besøg Barlife, hvor du finder et kæmpe udvalg af gin-gaveæsker, -pakkeløsninger og andet godt = perfekt til dig selv eller som gave.

GIN  |  GAVEÆSKER  |  TILBEHØR

Oplevelsesgaver

På oplevelsesgaver.dk er der et stort udvalg af spændende oplevelser, der inkluderer gin, f.eks. ginsmagning, rundvisning og cocktailkursus. 

GINSMAGNING  |  RUNDVISNING | GINKURSUS

Duglemmerdetaldrig

Hos duglemmerdetaldrig.dk får du minderige oplevelser med gin, som lav-selv-gin-kursus, ginsmagning, gin & tonic-cruise og rundvisninger.

GINSMAGNING  |  RUNDVISNING | GINKURSUS

Winefamly

Winefamly har et stort udvalg af gin, som kan købes enkeltvis eller i smagepakker. Og med et gin-abonnement får du gin til fordelspriser.

ABONNEMENT PÅ GIN  |  GINPAKKER  |  GIN

Just Serve It

Just Serve It tilbyder levering af færdigblandede gin og cocktails til døren – perfekt til en stor fest eller andre festlige arrangementer.

GIN-CATERING  | COCKTAILPAKKER  |  TILBEHØR

Derfor skal du købe gin online

Lavere Priser

Køb af gin online er ofte billigere, da webshops ikke har de samme udgifter som en fysisk butik.

bedre Udvalg

Når du køber gin online, får du ofte et større udvalg af vælge fra end i en fysisk butik.

Større Rabatter

Mange webshops giver rabatter ved køb af gin online - både til nye og faste kunder.

Nemt & enkelt

At købe gin online er nemt og enkelt, da du kan bestille gin med blot nogle få klik.

lav din egen gin

Få en god oplevelse med gin

Gin er lig med gode smagsoplevelser. Men vil du gerne prøve noget nyt og anderledes, findes der spændende oplevelsesgaver med gin i centrum.

Find gode tilbud og køb gin online

Hvorfor skal jeg købe gin online?

Mange undrer sig måske over, hvorfor de skal købe gin online og ikke bare besøge det lokale supermarked. Men ofte vil både udvalget og priserne på gin være til kundernes fordel, når man køber sin gin på nettet. Her er nemlig mange penge at spare – især når man køber flere gins på samme tid. Samtidig er udvalget også større og mere varieret.

I fysiske butikker er det ofte kun de mest almindelige gins, man kan købe. I webshops kan du derimod købe gin online fra hele verden og mange spændende brands. Det er helt sikkert en bedre oplevelse at købe gin online.

Hvilke typer af forhandlere findes der?

Køb af gin online betyder ikke kun, at udvalget bliver større. Det bliver også mere varieret, da du vil kunne købe gin fra mange forskellige forhandlere, som hver især har fokus på bestemt gintyper, brands osv. Det giver dig altså mange flere muligheder.

Blandt de gin-forhandlere du kan besøge online er både forhandlere, som kun har deres webshop, mens andre både kombinerer webshop og en fysisk butik. Nogle gin-forhandlere er samtidig små og har fokus på bestemte nicher, mens andre dækker mere bredt.   

Få markedets bedste priser hos webshops

Når du køber gin online i en webshop frem for en fysisk butik, vil du ofte kunne få nogle af markedets bedste priser. Og netop derfor er det en god idé altid at sammenligne priser – for køber du din gin online er typisk mange penge at spare.

Mange gin-forhandlere, som kun sælger via deres webshop, har ikke de samme omkostninger som fysiske butikker og forhandlere. Og det kommer dig og alle andre kunder til gode. Køber du gin online i en webshop, er det nemt at finde gode tilbud på gin til nedsatte priser – ofte 30-50 % rabat.

Find gode tilbud hos gin-forhandlere

Når du køber gin online hos en webshop, er det nemt at finde en ny, spændende gin. Derfor vælger mange også at starte deres søgen efter ny gin online frem for i fysiske butikker. Mange webshops og forhandlere af gin er også specialiseret i gin, hvilket fysiske butikker kan have svært ved at klare på samme måde.

Vil du gerne købe en god gin, et nyt gin-sæt eller en lækker gin-smagekasse, er gingave.dk et godt sted at finde dem. Og er det en gave, du skal bruge, finder du også mange spændende og gode valg her på siden. Det kan f.eks. være en gin-gavekurv, flotte gin-glas eller en pakke med dansk gin.

Lav bedre gin og tonics med godt tilbehør

Vil du gerne forkæle dig selv og dine gæster med en god gin og tonic? Med smart udstyr og tilbehør kan du lave drinks med endnu større wow-effekt.

Køb af gin online i webshops har flere fordele

Hvilke fordele er der ved at købe gin fra webshops?

Der er flere grunde til, at du bør købe gin online i en webshop frem for i en fysisk butik. Det er nemt og enkelt at bestille hjemmefra, og udvalget er typisk også større end i de fysiske butikker. Og du kan ofte også finde gode tilbud med rabatter eller nedsatte priser på gin – f.eks. når du kan købe gin på Black Friday.

I nogle tilfælde kan du også blive medlem eller købe gin online på abonnement, hvilket vil give dig endnu bedre gin-priser og mere gin for pengene. Eller du kan finde sjove smagepakker og kalendere med gin, whisky-julekalendere samt rom-kalendere, der giver nye og anderledes oplevelser. En julekalender med spiritus vil helt sikkert være et hit.

Hvordan er udvalget af gin online?

Vil du gerne udvide din samling af gins med nye, gode mærker er der ingen tvivl om, at det er en god idé at købe gin online. Her finder du nemlig det største og mest varierede udvalg.

I fysiske butikker vil der ofte være en begrænsning på, hvilke gins du kan køb, f.eks. på begrænset plads, eller fordi butikken også skal sælge andet alkohol. Sådan er det ikke hos webshops med gin – og derfor er det en god idé at købe sin gin online.

Kan jeg stole på webshops og køb af gin online?

Der er ingen tvivl om, at du sagtens kan stole på danske gin-forhandlere. Når du køber gin online fra en dansk webshop, kan du bl.a. tjekke om forhandleren er e-mærket, hvilke betalingsmetoder du kan bruge eller finde anmeldelser af forhandleren på eksempelvis Trustpilot.

Som udgangspunkt er der ikke noget at være bekymret for, når du vil købe gin online. Og besøger du de nævnte gin-forhandlere her på siden, er du i hvert fald 100 % sikker på at gøre et godt og sikkert køb.

Er der ulemper ved at købe gin online i webshops?

Nej, det er der som udgangspunkt ikke. Køb af gin online hos en webshop er selvfølgelig anderledes end køb i en fysisk butik. Så at du ikke kan tage dine nye gins med hjem fra butikken, men derimod skal vente et par dage på din ordre er selvfølgelig ærgerligt – men så har du til gengæld sikkert købt din gin til en ekstra god pris, fordi det er sket online.

lav din egen gin

Få gode oplevelser med gin

Kan du godt lide gode oplevelser? Og kan du godt lide gin? Så vil en oplevelsesgave med gin som omdrejningspunkt være perfekt.

Ofte stillede spørgsmål om gin-forhandlere

Har gin-forhandlerne både webshop og en fysisk butik?

Mange gin-forhandlere har kun en webshop. Andre kombinerer dog både en webshop med en fysisk butik. Når du køber gin online hos en forhandler, som kun har en webshop, vil du ofte få de laveste priser på markedet, da denne gin-forhandler har lavere omkostninger. Og det kommer dig til gode, når du skal købe gin online.

Hvorfor skal jeg købe gin online hos disse forhandlere?

Der er mange gode grunde til at købe gin online. De gin-forhandlere du ser her på siden har et godt og varieret udvalg af gin fra hele verden. Det er derfor nemt at finde gode gin-på tilbud og købe gin online til markedets bedste priser. Hos disse gin-forhandlere kan du også finde mange andre spændende gin-relaterede produkter og gaver, som ingen af dine venner, kollegaer eller familiemedlemmer tidligere har set.

Kan jeg købe de samme gins online som fysisk?

Du kan sagtens købe de samme gins online, som du kan i en fysisk butik. Du vil dog ofte opleve, at dine yndlingsgins findes til lavere priser i webshops. Derfor er der næsten ingen grund til ikke at købe gin online – og du får endda leveret din gin lige til døren. Det er nemt og enkelt.

Kan jeg ikke bare købe gin i en fysisk butik?

Du kan købe gin online, og du kan købe gin i fysiske butikker. Som udgangspunkt er der intet i vejen med at gå i en fysisk butik, hvor du kan føle på flasken, læse etiketten og snakke med ekspedienten. Men butikkens mange omkostninger, f.eks. husleje og lokaleudgifter, lægges også oven i din pris, hvilket i sidste ende gør din gin dyrere. Så køb din gin online – eller tilbehør til gin – og få den billigere end i den fysiske butik.

Hvor lang tids levering er der på køb af gin online?

Når du køber gin online hos gin-forhandlere på nettet, siger det sig selv, at der vil være en leveringstid. Men i langt de fleste tilfælde drejer det sig blot om få dage – og nogle steder dagen efter dit køb. Køb af gin online er derfor ikke kun nemt og enkelt – det går også hurtigt, så du ikke skal vente længe på dine nye gins. 

Betaler jeg fragt, når jeg køber hos forhandlere?

Om der betales fragt eller ej afhænger af den enkelte gin-webshop, og hvordan de driver deres forretning. I mange tilfælde vil du dog opleve, at køb af gin online vil være med gratis fragt – eller i hvert fald en meget lav pris på levering. Det er endnu én af grundene til, at det er smart at købe gin i webshops.