Forhandlere
af gingaver

Køb gin online hos populære webshops

Hos gingave.dk forsøger vi at gøre det nemt for dig og alle andre ginelskere at købe gin online. Derfor har vi lavet denne oversigt, hvor du kan finde forskellige forhandlere i Danmark, der sælger gin, gaveæsker, gør-det-selv-startsæt, smagspakker og meget mere.

Smageklubben

Hos Smageklubben finder du et spændende udvalg af ginkasser, f.eks. en kalender med gin og blindsmagningskasser med gin.

SMAGEPAKKER  |  KALENDERE  |  TILBEHØR

BarLife

Besøg Barlife, hvor du finder et kæmpe udvalg af gin-gaveæsker, -pakkeløsninger og andet godt = perfekt til dig selv eller som gave.

GIN  |  GAVEÆSKER  |  TILBEHØR

Malebox

Hos Malebox kan du købe et smart gør-det-selv-ginsæt med alt, hvad du skal bruge til at producere din egen gin. Det er nemt, enkelt og sjovt.

HJEMMELAVET GIN-KIT  |  GAVEÆSKER  |  LAV-SELV-GIN

Just Serve It

Just Serve It tilbyder levering af færdigblandede gin og cocktails til døren – perfekt til en stor fest eller andre festlige arrangementer.

GIN-CATERING  | COCKTAILPAKKER  |  TILBEHØR

Winefamly

Winefamly har et stort udvalg af gin, som kan købes enkeltvis eller i smagepakker. Og med et abonnement får du gin til fordelspriser.

ABONNEMENT PÅ GIN  |  GINPAKKER  |  GIN

Whatelse

Whatelse er en fordelsklub, hvor du med et abonnement kan købe gin og smagepakker til gode priser.

GIN-ABONNEMENT  |  GIN  |  GAVEÆSKER

Oplevelsesgaver

På oplevelsesgaver.dk er der et stort udvalg af spændende oplevelser, der inkluderer gin, f.eks. ginsmagning, rundvisning og cocktailkursus. 

GINSMAGNING  |  RUNDVISNING | GINKURSUS

Duglemmerdetaldrig

Hos duglemmerdetaldrig.dk får du minderige oplevelser med gin, som lav-selv-gin-kursus, ginsmagning, gin & tonic-cruise og rundvisninger.

GINSMAGNING  |  RUNDVISNING | GINKURSUS

Derfor skal du købe gin online

Lavere Priser

Køb af gin online er ofte billigere, da webshops ikke har de samme udgifter som en fysisk butik.

bedre Udvalg

Når du køber gin online, får du ofte et større udvalg af vælge fra end i en fysisk butik.

Større Rabatter

Mange webshops giver rabatter ved køb af gin online - både til nye og faste kunder.

Nemt & enkelt

At købe gin online er nemt og enkelt, da du kan bestille gin med blot nogle få klik.

Ofte stillede spørgsmål om at købe gin online

Hvorfor skal jeg købe gin online?

Der er flere grunde til, at du bør købe gin online i en webshop frem for i en fysisk butik. Ofte er udvalget større end i de fysiske butikker. Og du kan ofte også finde gode tilbud med rabatter eller nedsatte priser på gin – f.eks. når du kan købe gin på Black Friday. I nogle tilfælde kan du også blive medlem eller købe gin online på abonnement, hvilket vil give dig endnu bedre gin-priser og mere gin for pengene.

Hvorfor skal jeg købe gin online hos disse forhandlere?

På gingave.dk har vi et ønske om at gøre det nemt, enkelt og billigt at købe gin online. Derfor har vi samlet en række populære forhandlere og webshops i Danmark, hvor du kan købe gin online til gode gin-priser.

 

Udvalget af gin hos disse forhandlere er stort og varieret. Derfor kan du finde en lang række forskellige gingaver, som du ikke finder i fysiske butikker. Køb af gin online i webshops er altså en chance for at finde unikke gingaver, som ingen af dine venner, kollegaer eller familiemedlemmer tidligere har set.

Kan jeg ikke bare købe gin i en fysisk butik?

Du kan købe gin online, og du kan købe gin i fysiske butikker. Som udgangspunkt er der intet i vejen med at gå i en fysisk butik, hvor du kan føle på flasken, læse etiketten og snakke med ekspedienten. Men butikkens mange omkostninger, f.eks. husleje og lokaleudgifter, lægges også oven i din pris, hvilket i sidste ende gør din gin dyrere. Så køb din gin online – eller tilbehør til gin – og få den billigere end i den fysiske butik.

Hvilken gin er bedst?

Ja, hvilken gin er bedst? Det er et meget subjektivt spørgsmål, som man ikke kan svare på. Det eneste vi kan sige er, at du med garanti kan købe god gin online til en god pris. Så besøger du én af vores forhandlere af gin, vil du ikke blive snydt for gode gins eller en unik gingave – du finder det hele online.