Gå ikke ned på udstyr
eller tilbehør til din gin

Tørrede frugtskiver

Tørrede frugtskiver gør din gin og tonic flottere og mere velsmagende. 

Krydderier & Botanicals

Med krydderier og botanicals kan du virkelig give din gin og tonic et pift.

Garnish-kit

Tag det nemme valg og køb et tilbehørssæt med alt det lækre garnish, du skal bruge.

Gin og tonic-glas

Find de perfekte gin og tonic-glas til dit eget barskab eller som gave. Vælg mellem mange flotte ginglas i forskellige størrelser og designs.

Garnish-sæt - Flower Power

Tag din G&T til nye højder med denne farverige tilbehørspakke, der bl.a. indeholder økologiske blomster og bær samt gode råd til at mikse.

Garnish-sæt - Touch of Spice

Denne tilbehørspakke indeholder klassiske ingredienser til din G&T, f.eks. stjerneanis og rosenpeber samt tips til at mikse dine drinks.

gin-citat

All you need is love… and gin!

Smageklubben

Smageklubben har et stort og bredt udvalg af tilbehør og udstyr, der gør det sjovere at lave sin egen gin.

GIN-TILBEHØR  |  BARUDSTYR  |  GINGLAS  

BarLife

Hos Barlife finder du et rigtig stort udvalg af tilbehør og udstyr til baren, der gør det nemt for dig at lave en flot og velsmagende gin.

SERVERINGSTILBEHØR  |  GINGLAS  |  GIN-UDSTYR

Find tilbehør og udstyr til din gin

Skal du lave en gin til dig selv eller andre, kan du lige så godt gøre det ordentligt – så gå all-in på tilbehør, udstyr og garnish til din gin. Hos gingave.dk vil vi gerne gøre det nemt for dig at købe gin-tilbehør og -udstyr online. Forhandlerne her på siden har et stort og bredt udvalg af tilbehør og udstyr, der tager din gin og tonic til et nyt niveau.

Godt gin-tilbehør kræver også god gin

Er du på udkig efter nyt tilbehør, som du kan bruge, når du skal nyde en god og tonic? Hos forhandlerne her på siden kan du både købe smart tilbehør, men også en god gin dertil.

Hvilke slags gin-tilbehør kan du købe?

Gin og tonic-tilbehør

En god gin og tonic kræver også godt gin-tilbehør. Det er i hvert fald en nem måde at gøre mere ud af din gin og tonic, så den ser flottere ud og serveres som var du på gin-bar. Og det er netop dén følelse og oplevelse, det handler om, når man drikker god gin.

Hos forhandlerne her på siden finder du et meget stort og bredt udvalg af tilbehør til gin og gin-drinks, som vil tage dine gin-oplevelser til et nyt niveau. Og ønsker du løbende nye gin og tonics til dit tilbehør, kan du f.eks. få gin på abonnement eller købe smagepakker, f.eks. en gin-kalender, en rom-julekalender eller en julekalender med whisky.

Du kan købe mange forskellige slags gin-tilbehør til dine gin-drinks. Men blandt det mest klassiske er naturligvis flotte ginglas og isterningbakker, så du altid har is til din gin samt målesæt så du kan skænke den perfekte gin-drink.

Hvorfor skal jeg købe gin-tilbehør online?

Ønsker du et stort udvalg af gin-tilbehør og gin-udstyr til gode priser, finder du det online i danske webshops med gin. Her har man nemlig ofte et langt større udvalg end i fysiske butikker.

Priserne er ofte også lavere, bl.a. fordi der ikke er udgifter til butikslokaler og lige så mange butiksmedarbejdere. Og så er det selvfølgelig nemt og enkelt at købe gin-tilbehør og -udstyr online, da det kan blive sendt direkte hjem til dig!

Hos forhandlerne her på siden er det nemt og hurtigt at købe tilbehør og udstyr til din gin til gode priser. Og ikke mindst også gin-garnish. De har nemlig mange gode gin-tilbud på bl.a. gin-tilbehør og -udstyr, som ginglas, isterningbakker og meget andet udstyr, der tager din servering til nye højder. Ønsker du endnu billigere udstyr og tilbehør, kan du også finde mange gode tilbud til Black Friday.

gin-citat

All you need is love… and gin!

Tilbehør, der ikke skal i din gin

Meget af det bedste gin-tilbehør er noget, der skal i din gin – eller i hvert fald bruges til din gin på den ene eller anden måde. Men der findes meget andet spændende tilbehør, som du også kan få stor glæde af – gin-tilbehør behøver ikke nødvendigvis ende i din gin og tonic.

Er du – eller én du kender – vild med gin, kan du overveje, om du skal købe en god bog om gin, f.eks. med inspiration og opskrifter, information om forskellige typer af gin eller overblik over andet, der har med gin at gøre. Der findes også gin-plakater samt meget andet tilbehør, der relaterer sig til gin. Derfor er det oplagt og nemt at købe spændende merchandise og gin-tilbehør til én du holder af – eller dig selv.

Gin-udstyr

“Man skal ikke gå ned på udstyr”, sagde en klog person engang. Uanset hvem der sagde det, så havde personen ret – og det gælder også, når det kommer til udstyr til gin og din bar.

Med godt, professionelt tilbehør til gin-drinks kan du lave de perfekte gin og tonics til dig selv eller dine venner. Og din gin smager bare bedre, når den serveres i et flot ginglas. Det er desuden perfekt som gingave.

Hos forhandlerne her på siden kan du købe mange forskellige produkter og typer af udstyr og tilbehør til gin og gin-drinks. Du kan f.eks. købe isterningbakker, citruspressere, vippemål, shakere, små og store cocktailglas, måleskesæt, ginglas og meget andet. Som du kan se er der mange forskellige typer af tilbehør til gin og dit barskab. Så der er rig mulighed for at finde det perfekte gin-tilbehør og -udstyr til din bar.