Gå ikke ned på udstyr
eller tilbehør til din gin

Garnish-sæt - Flower Power

Tag din G&T til nye højder med denne farverige garnish-pakke, der bl.a. indeholder økologiske blomster og bær samt gode råd til at mikse.

Garnish-sæt - Touch of Spice

Denne garnish-pakke indeholder klassiske ingredienser til din G&T, f.eks. stjerneanis og rosenpeber samt tips til at mikse dine drinks.

Målebæger, rørepind m.m.

Gå på opdagelse i ét af de største udvalg af gin- og drinkstilbehør og find det perfekte udstyr til din egen hjemmebar.

gin-citat

All you need is love… and gin!

Smageklubben

Smageklubben har et stort og bredt udvalg af tilbehør og udstyr, der gør det sjovere at lave sin egen gin.

GIN-TILBEHØR  |  BARUDSTYR  |  GINGLAS  

BarLife

Hos Barlife finder du et rigtig stort udvalg af tilbehør og udstyr til baren, der gør det nemt for dig at lave en flot og velsmagende gin.

SERVERINGSTILBEHØR  |  GINGLAS  |  GIN-UDSTYR

Find tilbehør, udstyr og garnish til din gin

Skal du lave en gin til dig selv eller andre, kan du lige så godt gøre det ordentligt – så gå all-in på tilbehør, udstyr og garnish til din gin. Hos gingave.dk vil vi gerne gøre det nemt for dig at købe gin-tilbehør og -udstyr online. Forhandlerne her på siden har et stort og bredt udvalg af tilbehør, udstyr og garnish, der tager din gin og tonic til et nyt niveau.
gin-citat

All you need is love… and gin!

Hvilket tilbehør, udstyr og garnish kan du købe?

Gin og tonic-tilbehør

En god gin og tonic kræver også godt gin-tilbehør. Det er i hvert fald en nem måde at gøre mere ud af din gin og tonic, så den ser flottere ud og serveres som var du på gin-bar. Og det er netop dén følelses og oplevelse, det handler om, når man drikker god gin.

 

Hos forhandlerne her på siden finder du et meget stort og bredt udvalg af gin-tilbehør, som vil tage dine gin-oplevelser til et nyt niveau. Og ønsker du løbende nye gin og tonics til dit tilbehør, kan du f.eks. få gin på abonnement. eller købe smagepakker, f.eks. en gin-kalender, en rom-julekalender eller en julekalender med whisky.

 

Du kan købe mange forskellige slags gin-tilbehør. Men blandt det mest klassiske er naturligvis flotte ginglas, isterningbakker så du altid har is til din gin samt målesæt så du kan skænke den perfekte gin og tonic.

Hvorfor skal jeg købe gin-tilbehør online?

Ønsker du et stort udvalg af gin-tilbehør og gin-udstyr til gode priser, finder du det online i danske webshops med gin. Her har man nemlig ofte et langt større udvalg end i fysiske butikker.

 

Priserne er ofte også lavere, bl.a. fordi der ikke er udgifter til butikslokaler og lige så mange butiksmedarbejdere. Og så er det selvfølgelig nemt og enkelt at købe gin-tilbehør og -udstyr online, da det kan blive sendt direkte hjem til dig!

 

Hos forhandlerne her på siden er det nemt og hurtigt at købe tilbehør og udstyr til din gin til gode priser. De har nemlig mange gode tilbud på bl.a. gin-tilbehør og -udstyr, som ginglas, isterningbakker og meget andet udstyr, der tager din servering til nye højder. Ønsker du endnu billigere udstyr og tilbehør, kan du også finde mange gode tilbud til Black Friday.

Garnish og krydderi til gin

Skal din gin og tonic være helt perfekt, bør du også eksperimentere med garnish og krydderier – som supplement til andet godt udstyr og tilbehør.

 

Det kan eksempelvis være hele peberkorn, kviste af rosmarin eller timian, tørrede enebær eller tynde frugtskiver, som appelsin. Disse typer af garnish kan du købe i pakker eller lave derhjemme.

 

En gin og tonic med tilhørende garnish kan gøre en stor forskel for både smag, udseende og hele oplevelsen omkring serveringen af din gin og tonic. 

Gin-udstyr

“Man skal ikke gå ned på udstyr”, sagde en klog person engang. Uanset hvem der sagde det, så havde personen ret – og det gælder også, når det kommer til udstyr til gin og din bar. Med godt, professionelt gin-udstyr kan du lave de perfekte gin og tonics til dig selv eller dine venner. Og din gin smager bare bedre, når den serveres i et flot ginglas. Det er desuden perfekt som gingave.

 

Hos forhandlerne her på siden kan du købe mange forskellige produkter og typer af udstyr. Du kan f.eks. købe isterningbakker, citruspresser, vippemål, shakere, små og store cocktailglas, måleskesæt, ginglas og meget andet. Som du kan se er der rig mulighed for at finde det perfekte gin-tilbehør og -udstyr til din bar.