Whisky Julekalender – 24 Amazing Whisky

kr.599,00

SE TILBUD

Whisky Julekalender – 24 Amazing Whisky. Whisky-kalenderen indeholder 24 Single Malt Whiskys fra 5 forskellige lande – Skotland, England, Irland, Frankrig og Indien.

Byt nissehuen ud med en kilt — og juletonerne ud med sækkepibemusik — for en stund og tag så et langt og grundigt kig på denne fremragende whisky julekalender. Omfavn den. Elsk den. Hvis der er én ting, der er sikkert her i verden, er det lykkefølelsen ved 24 fremragende smagsoplevelser i december. På bunden af kalenderen finder du en alfabetisk indholdsfortegnelse og det link, der fører til en online kalender, hvor lågerne åbnes dagligt, en af gangen. Der kan du læse, se og høre omkring det produkt der er i flasken.

Du skal ikke forvente små chokoladefirkanter bag lågerne i denne adventskalender. I stedet ligger der 24 af de mest lækre og eksklusive whisky, der blandt andet inkluderer: Single malts, single grains, blends og blended malts. Du kan læse en beskrivelse af hver whisky-flaske ved at scanne QR-koden, der medfølger i julekalenderen. De forskellige whisky kommer i en lækker og indbydende 2 cl flaske. Sikke en måde nedtælle til juleaften!

Som sagt 24 Single Malts fra 17 forskellige producenter: Glasgow 1770 – Armorik – Benriach – Bårelegs – Caol Ila – Cotswolds – Lindores – Linkwood – Craigellachie – Glentauchers – Ardmore – Paul John – Cû Bôcan – Tomatin – Torabhaig – Writer’s – The Irshman.

WHISKY Julekalender 24 Amazing WhiskyWhisky Julekalender – 24 Amazing Whisky
kr.599,00

SE TILBUD