Le Tribute Gin Gaveæske med gin og tonic

DKK549,00

SE TILBUD

Le Tribute Gin-gaveæske med gin og tonic. Le Tribute Gin er en populær spansk gin – ikke kun på grund af flaskens smukke udseende. I denne flotte Le Tribute Gin-gaveæske med gin og tonic får du både den lækre Le Tribute Gin samt passende Le Tribute tonic, så du kan mikse en perfekt G&T. Le Tribute Tonic er en tør tonic med noter fra citrus.

Det er producenterne bag den velkendte Gin Mare, som også har skabt denne succesfulde gin. Denne Le Tribute Gin-gaveæske giver dig en frisk og sommerlig gin, der er perfekt i mange cocktails. Smagen er unik, og det samme er flaskens udseende, der minder om en gammel parfumeflakon i Art Deco-stil – meget stilfuld.

Le Tribute Gin står for ”Liquid Experience” – og består af mange forskellige samt spændende botanicals. Ginen fremstilles ved syv destillater – hvor enebærrene først destilleres alene, hernæst destilleres lime, kumquat, citron, grapefrugt, mandarin, kardemomme, appelsin og citron, og til sidst destilleres citrongræs. Vil du gerne købe en god gave, er denne flotte Le Tribute-gaveæske oplagt.

Varenummer (SKU): 7105700194328836 Kategorier: , , ,