Tilbud

Gin Julekalender 24 forskellige gin

499,00 kr.

SE TILBUD

Gin Julekalender 24 forskellige gin. Denne julekalender med gin har det hele. Den perfekte gave til en ven, den hårdtarbejdende familiefar eller svigerfar.

Bag hver låge gemmer sig 24 gin-varianter, der er nøje udvalgt af eksperter. Du vil dykke ind i et univers af markedets førende gin-producenter, nye genistreger og eksklusive gin, der er svære at få fat i andre steder. Gin julekalenderen 2022 har alt det, du ønsker og begærer. Du kan læse en beskrivelse af hver gin-flaske ved at scanne QR-koden, der medfølger i julekalenderen. De forskellige gin kommer i en lækker og indbydende 2 cl flaske.

Julekalenderen med gin er udarbejdet i samarbejde med Mac Y, der er Danmarks spiritusspecialist og anses som Danmarks go-to ekspert, når man er tørstig efter de stærke sager. Gin er én af Mac Y’s største passioner. En ægte gin connaisseur: Det sikrer dig de bedste oplevelser med denne julekalender fra Mac Y og 24 Amazing Spirits.

Mac Y Calendar 2021 har fået nyt udseende og helt nyt indhold! Gin-kalenderen, som du læser om her, indeholder 24 gin fra 7 forskellige lande: Skotland, England, Spanien, Norge, Danmark, Frankrig & Letland!

GIN Julekalender 24 forskellige GINGin Julekalender 24 forskellige gin
499,00 kr.

SE TILBUD