Så nemt kan du spare penge på køb af gin

saa-nemt-kan-du-spare-penge-paa-koeb-af-gin

Gin er populært som aldrig før, og mange nyder en god gin og tonic til fester, fødselsdage og arrangementer – men også privat i hjemlige omgivelser. Det er en alsidig drik, der både kan nydes alene eller mikset.

Gin kan dog også være en dyr interesse. Men heldigvis er der flere måder at spare penge på, når man køber gin. Og man kan sagtens spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. I dette blogindlæg får du tips og inspiration til, hvordan du kan spare penge på, uanset om du vil købe gin til dig selv eller til andre i form af en gave.

6 tips til at købe gin til en god pris

Køb gin online

Vil du spare penge på køb af gin, er det i høj grad online, det kan lade sig gøre. Webshops og onlineforhandlere har ofte lavere priser end butikker, fordi de ikke har de samme omkostninger til drift, personale osv. Du får altså den samme vare online, men blot til en lavere pris. Så det kan man lige så godt gøre brug af.

Hold øje med tilbud

Én ting er normalpriser. Noget andet er tilbudspriser – og dem finder du mange af online. Ved at holde øje med onlinetilbud kan du nemmere få den gin, du ønsker, men til en lavere pris. På gingave.dk finder du f.eks. en sektion udelukkende med tilbud på gin, hvilket gør det nemt og overskueligt at se, hvilke gins der er på tilbud, og hvor stor en besparelse du kan få.

Køb fra mindre producenter

Når man køber gin, er det værd at overveje mindre producenter. Større producenter har ofte højere omkostninger til markedsføring og distribution, hvilket kan afspejles i prisen på deres gin. Mindre producenter har ofte lavere omkostninger, og kan tit tilbyde kvalitetsgin til en mere overkommelig pris. Desuden kan mindre producenter have en mere unik smag, hvilket også er værd at huske på.

Brug rabatkoder og kuponer

En anden måde at spare penge på gin på er at bruge rabatkoder. Mange webshops og onlineforhandlere tilbyder rabatkoder til nye kunder eller som en del af kampagne. Det kan også være en god idé at tilmelde sig nyhedsbreve hos webshops, da de ofte sender eksklusive rabatkoder og tilbud til deres abonnenter.

Køb lokale mærker

Hvis du vil spare penge på gin, kan det også være en god idé at kigge efter de lokale mærker. Lokale producenter af gin har ofte lavere omkostninger og kan tilbyde deres gin til en mere overkommelig pris. At købe lokalt støtter også den lokale økonomi og samfund, og så kan det også være mere miljøvenligt på grund af lavere transportomkostninger.

Køb små flasker gin eller gaveæsker

Synes du, at flasker med gin er dyre, kan du overveje at købe små flasker gin – de såkaldte mini-gin. Det er mindre flasker på ca. 5 cl, men med præcis den samme gin, som du får i den traditionelle størrelse på 70 cl. Eventuelt kan du også overveje at købe en gin-gaveæske, som typisk også indeholder flere af små gin-varianter med tilhørende tonics.

Facebook
LinkedIn
Email
Print