Gør julen mere hyggelig med en whisky-julekalender

Whisky-Julekalender

En whisky-julekalender med 24 whiskyer er perfekt til december.

*Vi tager forbehold for udsolgte kalendere.

Whisky-kalendere er et hit hos de voksne

Julemåneden er en tid, hvor der bør være lidt mere fokus på gode og hyggelige oplevelser. Hvad end det er alene eller i selskab med familie eller venner, så kan en whisky-julekalender være en sjov og anderledes oplevelse, der spreder yderligere glæde – præcis som når familiens yngste åbner deres chokoladekalendere.

 

Hos gingave.dk ønsker vi at gøre det enkelt og let at få nye og sjove oplevelser med whisky, gin og rom. Her på siden kan du derfor finde en række forskellige whisky-kalendere til voksne, som vil tilføre endnu mere hygge og glæde til december 2021. God fornøjelse!

 

“All I want for Christmas… is whisky!”

whisky-cover1

All I want for Christmas… is whisky!

Julekalendere og adventskalendere med whisky

Julekalender med whisky

Skal december 2021 være lidt sjovere, kan pakkekalendere sagtens være én af mulighederne, der kan skabe ekstra glæde. Og for de voksne er en julekalender med whisky en oplagt mulighed for at få nye smagsmæssige oplevelser igennem julemåneden.

 

Hvad end du er ny i verdenen af whisky, eller du er rutineret og ved en masse om whisky, så kan en whiskey-kalender give dig mange gode smagsoplevelser igennem. Og med en julekalender eller pakkekalender får du hele 24 forskellige smagsprøver med whisky, som ofte stammer fra forskellige brands og producenter.

 

Uanset om de 24 smagsprøver skal åbnes i løbet af december, eller du gemmer nogle af dem til andre tidspunkter, så er der uden tvivl mange spændende øjeblikke at se frem til. For en pakkekalender skaber altid spænding og glæde for den, der åbner lågerne.

 

Der er ingen tvivl om, at en whisky-julekalender er en populær gave til de voksne – uanset om man er lidt eller meget interesseret i whiskey. Og denne type pakkekalender er desuden også rigtig god, da den kan nydes alene eller i selskab med venner og familie.

Adventskalender med whisky

En whisky-kalender har mange fordele – ja faktisk 24 af dem. Men er en pakkekalender med 24 låger i overkanten for dig, kan du naturligvis også købe en whisky-kalender med færre låger. Det giver dig fortsat rig mulighed for at få glæde af din kalender og nyde forskellige smagsprøver med whisky.

 

Et populært alternativ til den klassiske julekalender er en adventskalender med whisky. En adventskalender indeholder blot fire whisky-smagsprøver i modsætning til julekalenderens 24 stk. Men glæden ved at åbne adventskalenderen hver weekend er fortsat lige så stor. For med nye whiskyer fire gange i løbet af december 2021 er der gode oplevelser forude – alene eller sammen med andre.

 

En whisky-adventskalender er et perfekt valg, hvis du gerne vil prøve en ny whisky flere gange i løbet af december, men uden at du skal åbne en ny låge hver eneste dag.

Find et godt tilbud på en whisky-kalender

Ønsker du en god whisky-julekalender, som du eller andre kan få glæde af i december, er der flere steder online, hvor du kan købe disse kalendere. Men det kan være svært at bevare overblikket over de mange forhandlere og holde øje med, hvor og hvornår der er tilbud på en whisky-kalender.

 

For at gøre det nemmere for dig har vi samlet nogle af de mest populære forhandlere og webshops med gin, whisky, rom og andre typer af alkohol. Her kan du bl.a. finde gode tilbud på kalendere med whisky eller andre smagfulde alkoholer. Det gælder både tilbud på almindelige julekalendere, hvor du får 24 små whiskyer, samt adventskalendere med blot fire whiskyer.

 

Uanset om du foretrækker den ene eller den anden type whisky-pakkekalender, så hjælper vi dig med at finde et godt tilbud. Du skal blot besøge forhandlerne, der er fremhævet i toppen af siden. Og ønsker du måske en anden slags kalender med alkohol, er det også muligt for dig her på hjemmesiden at finde et godt tilbud på en gin-julekalender, en rom-kalender eller en traditionel gin-gaveæske