-29%

Wild Distillery Bornholm – Gavesæt m. ENE Organic Original og Glas

350,00 kr.

SE TILBUD

Gaveæske med Bornholm’s svar på en London Dry gin  med glas – ENE Organic Original gaveæske

Rigtig fin og stor gaveæske med 70 cl. ENE Organic Original gin og to Barcelonaglas. Perfekt som gave til gineelskeren, som værtindegave og til reception.

Original Dry er Wild Distillery Bornholms bud på en klassisk gin. Den har en fin, ren og klar smag. Den smager ganske glimrende i en Dry Martini eller som en klassisk Gin & Tonic med citron/lime og en tør tonic som Fever Tree Indian Tonic.

Wild Distillery Bornholm laver denne orginale gin, som er deres svar på en London Dry. London Dry refererer til produktionsmetoden. Den er lavet med naturlige ingredienser og en neutral finsprit. Der er ikke tilføjet sukker eller andre ingredienser efter destillering udover det gode, bornholmske drikkevand. En London Dry gin skal også have en alkoholstyrke på mindst 37,5%, hvor denne fra Wild Distillery Bornholm indeholder en alkoholstyrke på 40%.

Produktionsmetoden er gammel og denne Original Dry er lavet med respekt for århundredes traditioner forbundet med gin destillering, men med Wild Distillery Bornholms eget nordiske touch. ENE er ikke bare navnet på deres økologiske gin serie, men også en filosofi i produktionen der hylder de helt tidlige versioner af gin. Filosofien handler i høj grad om, at finde ind til den klare, rene smag af enebær, som har været nydt i århundreder.

Indhold: 70 cl. ENE Organic Original og 2 x Barcelonaglas

Wild Distillery Bornholm - Gavesæt m. ENE Organic Original og GlasWild Distillery Bornholm – Gavesæt m. ENE Organic Original og Glas
350,00 kr.

SE TILBUD