En god rom-kalender gør julen mere hyggelig

Adventskalender med rom

En adventskalender med rom er et populært valg, der er perfekt, hvis du ønsker en mindre kalender og blot vil smage en ny rom hver adventssøndag.

Julekalender med rom

Denne rom-julekalender indeholder 24 låger med nøje udvalgte rommer. Den er perfekt, hvis du vil have den ultimative smagsoplevelse.

*Vi tager forbehold for udsolgte kalendere.

En rom-kalender er et populært valg

Julen skal være en tid med glæde og gode oplevelser. Det kan både være alene, men også med familie, venner og bekendte. Hertil kan en rom-kalender være en ny og anderledes måde at få gode oplevelser i løbet af december. For ligesom når børnene åbner deres chokoladekalendere, kan en julekalender med rom også skabe glæde hos de voksne.

 

Hos gingave.dk vil vi gerne gøre det nemt for dig at gå på opdagelse i den spændende verden af gin, rom og andre alkoholtyper. Uanset om du er garvet eller helt ny i rom-verdenen, er en rom-kalender populær hos de voksne og kan gøre december 2021 endnu mere hyggelig.

 

“All I want for Christmas… is rum!”

rom-drink

All I want for Christmas… is rum!

Adventskalendere og julekalendere med rom

Adventskalender med rom

Et godt bud på en god rom-kalender, som du vil få stor glæde af til jul (eller andre tidspunkter på året hvis du gemmer kalenderen), er en adventskalender med rom – en pakkekalender med fire låger og dermed fire smagsprøver på rom.

 

Det er et populært valg, som mange nye rom-interesserede starter med. Køber du en adventskalender med rom samt godt tilbehør, kan du se frem til en spændende pakkekalender med fire gode rommer, som du kan nyde i løbet af julen. 

 

Det smarte ved en rom-adventskalender er, at du ’kun’ skal nyde en ny overraskelse hver adventssøndag – det vil sige kun én gang om ugen – og ikke hver dag, hvilket jo er tilfældet, hvis du vælger en klassisk rom-julekalender med 24 låger.

 

En adventskalender med rom er perfekt til dig, der gerne vil prøve at smage nye rommer fra forskellige brands eller forhandlere. Den er også perfekt, hvis du ønsker at smage nogle få rommer i løbet af december – og ikke 24 stk. Og så er det ofte nemt at finde gode tilbud på rom-kalendere, så du både får kalenderen til en god pris, men også får god rom, som du forhåbentlig ikke har smagt før.

Julekalender med rom

For nogle er en adventskalender med rom nok til at gøre julen festlig og spændende. For andre er en rom-kalender dog lig med at skulle smage nye rommer flere gange i løbet af december.

 

Vælger du en traditionel julekalender med rom, giver denne type rom-kalender dig hele 24 låger, hvori du finder små smagsprøver med rom.

 

En klassisk julekalender med rom er en type af rom-pakkekalender, der er helt perfekt, hvis du vil have mest muligt ud af julen, når det kommer til at opleve nye rommer og få nye smagsoplevelser – enten alene eller med venner og bekendte. Her er en gin-julekalender, whisky-julekalender eller en gin-gaveæske også et populært alternativ til kalenderen med rom.

 

En rom-julekalender indeholder typisk 24 låger, hvori du finder en lille rom – som regel fra forskellige brands og producenter. Denne type kalender giver dig altså rig mulighed for at få mange, gode smagsoplevelser igennem hele julen.

 

Det er nogle gange nemt at finde tilbud på rom-julekalendere, som du kan købe online i webshops – både i løbet af året, men også ved særlige anledninger, f.eks. som Black Friday-tilbud.