En god rom-kalender gør julen mere hyggelig

Adventskalender med rom

En adventskalender med rom er et populært valg, der er perfekt, hvis du ønsker en mindre kalender og blot vil smage en ny rom hver adventssøndag.

Julekalender med rom

Denne rom-julekalender indeholder 24 låger med nøje udvalgte rommer. Den er perfekt, hvis du vil have den ultimative smagsoplevelse.

En rom-kalender er et populært valg

Julen skal være en tid med glæde og gode oplevelser. Det kan både være alene, men også med familie, venner og bekendte. Hertil kan en spiritus-kalender, f.eks. med rom, være en ny og anderledes måde at få gode oplevelser i løbet af december. For ligesom når børnene åbner deres chokoladekalendere, kan en julekalender med rom også skabe glæde hos de voksne.

 

Hos gingave.dk vil vi gerne gøre det nemt for dig at gå på opdagelse i den spændende verden af gin, rom og andre alkoholtyper. Uanset om du er garvet eller helt ny i rom-verdenen, er en rom-kalender populær hos de voksne og kan gøre december 2021 endnu mere hyggelig.

 

“All I want for Christmas… is rum!”

rom-drink

All I want for Christmas… is rum!

Adventskalendere og julekalendere med rom

Adventskalender med rom

Et godt bud på en god rom-kalender, som du vil få stor glæde af til jul (eller andre tidspunkter på året hvis du gemmer kalenderen), er en adventskalender med rom. Det vil sige en pakkekalender med fire låger og dermed fire smagsprøver på god rom fra spændende og dygtige producenter.

 

En adventskalender med rom er et populært valg, som mange nye rom-interesserede starter med. Men den er bestemt også populær hos de erfarne rom-entusiaster. Det er en løsning, der bare ikke kan skuffe – og derfor er den også så populær.

 

Køber du en adventskalender med rom samt godt tilbehør, kan du se frem til en spændende pakkekalender med fire gode rommer, som du kan nyde i løbet af julen. Det smarte ved en rom-adventskalender er, at du ’kun’ skal nyde en ny overraskelse hver adventssøndag – det vil sige kun én gang om ugen – og ikke hver dag, hvilket jo er tilfældet, hvis du vælger en klassisk rom-julekalender med 24 låger.

Julekalender med rom

For nogle er en adventskalender med rom nok til at gøre julen festlig og spændende. For andre er en rom-kalender dog lig med at skulle smage nye rommer flere gange i løbet af december.

 

Vælger du en traditionel julekalender med rom, giver denne type rom-kalender dig hele 24 låger, hvori du finder små smagsprøver med rom.

 

En klassisk julekalender med rom er en type af rom-pakkekalender, der er helt perfekt, hvis du vil have mest muligt ud af julen, når det kommer til at opleve nye rommer og få nye smagsoplevelser – enten alene eller med venner og bekendte. Her er en gin-julekalender, whisky-julekalender eller en gin-gaveæske også et populært alternativ til kalenderen med rom.

 

En rom-julekalender indeholder typisk 24 låger, hvori du finder en lille rom – som regel fra forskellige brands og producenter. Denne type kalender giver dig rig mulighed for at få mange, gode smagsoplevelser i hele julen.

Kasse med forskellige gin fra Smageklubben

Gin er også populært

Rom-kalendere vil helt sikkert give dig gode oplevelser – men det samme kan siges om de populære kalendere med gin. Du vil ikke blive skuffet.

Hvilken slags kalender skal du købe?

Det kan være svært at beslutte sig, når man skal købe en julekalender med rom. Skal det være en klassisk julekalender med 24 låger? Eller måske en adventskalender med blot fire låger? Og skal det være en dyr eller billig rom-kalender?

 

Online finder du kalendere med forskellige producenter og brands, hvilket giver dig endnu flere ting at forholde dig til.  Nogle gange kan du være heldig at finde en rom-julekalender på tilbud. Men du skal først og fremmest tænke på, om du (eller den, der får kalenderen) er til fire eller 24 smagsprøver. For det vil være den store forskel på en julekalender med rom og den lidt mere specielle adventskalender.

 

Uanset hvilken type rom-kalender, du ender med at købe til julen 2021, så er der garanti for gode smagsoplevelser. Og derfor er en kalender med rom et godt køb, når der skal hygges lidt ekstra om dig selv eller andre i juletiden.

Hvad indeholder en kalender med rom?

Det er ingen overraskelse, at en julekalender med rom indeholder… rom (surprise!). Når det så er sagt, er der selvfølgelig forskel på, hvad en rom-kalender indeholder. Og om der er 4 eller 24 smagsprøver.

 

Som udgangspunkt kan du dog regne med, at en julekalender har 24 låger med gode smagsprøver på rom, mens en adventskalender har fire låger. Men der kan være forskel på, hvilke rom-producenter, der er at finde i din kalender.

 

En adventskalender med rom er perfekt til dig, der gerne vil prøve at smage ny rom fra forskellige brands eller forhandlere. Den er også perfekt, hvis du ønsker at smage nogle få rommer i løbet af december – og ikke 24 stk. Og så er det ofte nemt at finde gode tilbud på rom-kalendere, så du både får kalenderen til en god pris, men også får god rom, som du forhåbentlig ikke har smagt før.

lav din egen gin

Få en god oplevelse

Rom, gin og whisky giver gode smagsoplevelser. Men skræddersyede oplevelser tager det hele til nye niveauer – så prøv f.eks. en oplevelsesgave med gin. 

Køb din rom-kalender online

Vil du gerne købe en god adventskalender eller julekalender med rom, er udvalget uden tvivl større online end i fysiske butikker i nærheden. Online er der trods alt et utal af forhandlere og webshops at besøge og holde øje med. 

 

Her på siden har vi gjort det nemmere for dig at finde den perfekte rom-julekalender. Du skal blot besøge én eller flere af forhandlerne, der er vist her på siden og gå på opdagelse i deres store udvalg af rom, gin, whisky og meget andet spændende.

 

Disse forhandlere og webshops har først og fremmest mange gode kalendere med rom og andre typer af spiritus. Nogle gange finder du også gode tilbud på rom-julekalendere. Så er der både god rom og gode besparelser at hente. 

Find et godt tilbud på en julekalender med rom

De bedste tilbud på rom-julekalendere i 2021 finder du online. Her er udvalget af forhandlere og webshops, der sælger rom-julekalendere, nemlig større end i dit nærområde.

 

Det er nogle gange nemt at finde tilbud på rom-julekalendere online. Du kan nemlig besøge en lang række forhandlere og webshops, hvor du kan købe gin online samt god rom. Både i løbet af året, men også ved særlige anledninger, f.eks. som Black Friday-tilbud. Her finder du muligvis også rom-julekalendere på tilbud til gode priser – der er i hvert fald gin på tilbud til favorable priser. 

 

Et godt tip er at holde øje med forhandlerne her på siden, hvor der også kan findes nye, spændende kalendere med rom eller andre spændende ting.