Lav din egen gin
og gør oplevelsen endnu bedre

Ginbutikken - Startsæt

Ginbutikken tilbyder bl.a. et gør det selv gin-sæt med botanicals, flasker, tragt og opskrifter.

Barlife - Startsæt

Hos Barlife kan du købe et hjemmebrygger gin-kit, der gør det nemt at lave sin egen gin.

Duglemmerdetaldrig - Kursus

Find et kursus hos Duglemmerdetaldrig, hvor du lærer om gin – og naturligvis laver din egen gin.

Lav din egen gin
med et startsæt eller på et kursus

Der findes mange gode gins i verden. Men dem man husker bedst er dem, man selv laver. Vil du gerne prøve at lave din egen gin, er det bare med at gå på opdagelse her på siden. Hos gingave.dk vil vi gerne gøre det nemt for dig og andre at få mulighed for at lave hjemmelavet gin, f.eks. på et gin-kursus eller med et smart gin-startsæt, der indeholder alt, hvad du skal bruge.
 

Husk det gode tilbehør til din gin

Det er fedt at lave sin egen gin. Men du kan gøre oplevelsen endnu bedre, når du supplerer med smart gin-tilbehør og lækker garnish. 

Værd at vide, når du vil lave din egen gin

Gør det nemt med et startsæt

Vil du gerne lave din egen gin og er frisk på at komme i gang hurtigst muligt, er et startsæt en rigtig god idé. Et såkaldt hjemmelavet gin-kit gør det nemt og enkelt at lave sin egen gin. For alt du skal bruge følger med i dit gin-startsæt – så kan det næsten ikke blive nemmere.

 

Når du køber et lav selv gin-sæt, får du tilsendt et kit med alt det nødvendige. Det vil sige botanicals, flasker, tragt, opskrifter eller andet smart gin-tilbehør, du skal bruge. Så er det bare med at følge opskriften, så du snart kan stå med en god hjemmelavet gin. Og du kan selvfølgelig også præge din hjemmelavede gin, som du har lyst til, så den bliver helt unik. 

 

Hos de forskellige gin-forhandlere her på siden kan du nemt og hurtigt finde et godt lav selv gin-startsæt – ofte til gode priser. Forhandlerne har desuden også gin og gin-gaveæsker samt mange andre spændende produkter, hvor gin er i centrum. 

Lær at lave din egen gin på kursus

Vil du gerne lære at lave din egen gin fra bunden, er det helt sikkert oplagt at prøve et gin-kursus. Det er både sjovt, hyggeligt og lærerigt. Der vil både være spændende viden og smagning af gin – og så får du selvfølgelig også din helt egen gin med hjem!

 

På et gin-kursus får du rig mulighed for at lære om gin og dens historie. Men du vil naturligvis også få mulighed for at lave din egen gin helt fra bunden og f.eks. selv udvælge urter og krydderier til gin samt destillere din egen ginessens. Når dit kursus er færdig, står du med en god gin, som du kan tage med hjem og stolt vise frem eller dele med andre – for det er ikke mange, der kan prale af selv at have lavet sin egen gin. 

 

Et kursus, hvor du lærer at lave din egen gin er oplagt til dig selv, hvis du er glad for gin og gode øjeblikke. Men det er også en oplagt gave, hvis én du holder af fortjener en god gin-oplevelse. Så skal der ske noget nyt og anderledes, er det bare med at komme på kursus og lave din egen gin. Du vil ikke blive skuffet.

lav din egen gin

Få andre gode oplevelser med gin

At lave sin egen gin bliver helt sikkert en god oplevelse. Men der er også andre spændende oplevelser med gin, som du kan prøve.

Derfor skal du prøve at lave din egen gin

Tænker du, at den nemmeste måde at få en god gin og tonic er ved at købe den færdigproducerede gin på flaske, så du blot skal åbne og smage? Så har du helt ret. Men at lave sin egen gin fra bunden giver dig en helt anden oplevelse, end hvis du ‘blot’ køber en flaske med gin.

 

At lave sin egen gin giver dig mulighed for at få en unik oplevelse. For det er bestemt ikke alle, der kan prale af at have lavet hjemmelavet gin. Derfor er det også en god chance for at få en oplevelse, som du kan fortælle andre om (eller prale med). Det er lidt sjovere, når man byder gæsterne på en G&T med hjemmelavet gin.

 

At lave sin egen gin kan også være en sjov aktivitet, som man kan dele med andre, f.eks. sine venner. Derfor er det oplagt at købe et hjemmelavet gin-kit, så du og dine venner kan få gang i den gin-klub, I har snakket om længe. Med et hjemmelavet gin-kit er det nemt og enkelt at lave sin egen gin.

Kursus eller gør det selv gin-startsæt?

Der er ingen tvivl om, at det vil være en sjov, hyggelig og minderig oplevelse at lave sin egen fra bunden – og nyde den sammen med andre. Men hvad er bedst? At tage på et lav din egen gin-kursus eller at købe et gør det selv gin-startsæt? 

 

Om du skal vælge den ene eller anden løsning er svært at sige. Begge oplevelser har helt sikkert sine klare fordele. Derfor handler det meget om, hvad du har lyst til.

 

Et lav din egen gin-kursus er fedt, fordi du får konkret vejledning og hjælp fra en ekspert, så du altid har styr på, hvad du gør og hvorfor. Men et kursus varer kun nogle få timer, så glæden er ret hurtigt ovre, selvom det bliver en minderig oplevelse.

 

Et gør det selv gin-startsæt er på den anden side en anderledes oplevelse. Her får du trods alt mulighed for at lave din egen gin selv, f.eks. derhjemme eller hos vennerne.

Du kan også supplere med ny gin

Det er sjovt at lave sin egen hjemmelavede gin. Men at købe ny gin fra populære brands kan også noget. Og det kan du hos disse webshops.

Gør det selv gin-startsæt

Hvis du gerne vil prøve at lave gin selv, er et gør det selv gin-startsæt naturligvis et oplagt valg. For her får du mulighed for at lave din helt egen gin fra bunden.

 

Det smarte ved et gør det selv gin-startsæt er, at du får alt med i pakken, som du skal bruge for at kunne brygge din egen gin helt fra bunden. Det er smart og gør hele oplevelsen med at lave en hjemmelavet gin væsentligt sjovere, end hvis du på egen hånd skulle købe alle ingredienser.

 

Hos forhandlerne her på siden kan du nemt finde en række forskellige gør det selv gin-startsæt. Disse webshops er populære og er derfor et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil have et gør det selv gin-startsæt, hvor alt indhold er i god kvalitet. Og med den medfølgende guide får du en udførlig vejledning, så du får lavet en god, hjemmelavet gin.

Finde de gode tilbud online

Har du besluttet dig for, at du gerne vil prøve at lave en hjemmelavet gin, så er det en god beslutning. For lykkes det bliver det en oplevelse, du aldrig glemmer. 

 

Når du har taget beslutningen om at lave en hjemmelavet gin, er det en god idé at tjekke hos forhandlerne her på siden. Hos dem kan du nemlig finde gode tilbud på gør det selv gin-startsæt, så du kan lave hjemmelavet gin.

 

Om du vælger at købe dit startsæt fra den ene eller anden webshop, gør ikke den store forskel. For alle forhandlere har hjemmelavet gin-kit, hvor du får alle nødvendige ingredienser samt vejledning til fremstillingsprocessen. Du skal derfor ‘kun’ lave dit køb online og så vente på, at du modtager dit gin-startsæt. Herefter er det bare med at kaste sig ud i at lave en god, hjemmelavet gin.