Gør december sjovere med en gin-julekalender

Adventskalender
med Gin & Tonic

Kasse med forskellige gin fra Smageklubben

Gin og tonic-adventskalender. Glæd dig til at smage gode, danske gin og tonics. 

Adventskalender
med dansk gin

Gin og tonic-adventskalender med danske gins og tonics, der passer perfekt dertil.

Adventskalender
med 4 x gin

Adventskalender med en ny, god gin til hver søndag i advent.

Julekalender
med Gin & Tonic

Denne gin og tonic-julekalender med 24 låger indeholder 24 nøje udvalgte gins og tonics.

Julekalender med gin
2020

Årets julekalender med 24 låger. Et godt valg, hvis du ønsker mange nye smagsoplevelser.

Julekalender med gin
2019 (Tilbud)

Gør julen sjovere med den populære julekalender fra 2019 – endda til en god tilbudspris.

*Vi tager forbehold for udsolgte kalendere.

En gin-kalender er perfekt til de voksne

Har du oplevet spændingen og glæden ved at åbne en chokoladejulekalender? Den skønne følelse kan du eller andre også få med en gin-kalender eller en kalender med andre slags spiritus. For kalendere er ikke kun for børn.

Hos gingave.dk gør vi det muligt for dig at gå på opdagelse i den spændende verden af gin – f.eks. med en kalender med gin. Så bliver december 2020 uden tvivl lidt sjovere.

“All I want for Christmas… is gin!”

Køb din advents- eller julekalender til 2020 her

Typer af kalendere med gin og andet spiritus

Det fantastiske ved kalendere med spiritus og alkohol er, at der findes så mange forskellige typer af disse kalendere. Det store udvalg og de mange forskellige varianter gør det nemt for dig at købe en kalendere med spiritus, hvad end det er en julekalender med spiritus i forskellige varianter, eller det er en gin-kalender, f.eks. en gin-julekalender med mange låger, hvor du kommer til at smage mange forskellige gins.

Med et stort og blandet udvalg af kalendere med spiritus og alkohol kan du nemt finde en kalender, der passer perfekt til dig – eller den person, du køber til. Hos gingave.dk har vi derfor samlet et spændende udvalg af de mange forskellige spiritus-kalendere, som du kan købe online hos forhandlere og webshops.

Gin-kalendere

Gin-kalendere er populære som aldrig før. Gin har fået en stor revolution og er virkelig ’hot’. Og derfor giver det også rigtig god mening, at kalendere med gin har fulgt med tendensen. For hvorfor ikke glæde sig selv eller andre, der er glade for gin?

En gin-kalender er en sjov måde at opleve gin på. Men det er også en god måde for nybegyndere inden for verdenen af gin til at prøve at smage gins uden at skulle købe store ginflasker. For det kan hurtigt blive dyrt, hvis du gerne vil smage mange forskellige gins, men ikke er sikker på, om gin er noget for dig.

Det smarte ved en kalender med gin er også, at den ikke nødvendigvis er beregnet til tiden op til jul. Man kan f.eks. dele åbningen af låger i kalenderen ud over hele året, så der kan prøves nye gins hver eneste måned. Så får du også glæde af din gin-kalender over en længere periode.

Med en gin-kalender får du eller andre et spændende udvalg af gode og populære gins i små, praktiske størrelser. Og samtidig er det også en sjov og hyggelig oplevelse, når man tager sin gin-kalender frem og åbner for den næste låge i kalenderen.

Gin og tonic-kalendere

Kalendere med gin og tonic er en super smart gave. Både til andre, som du ønsker at glæde, men naturligvis også til dig selv (det må man godt). 

Du får både flere forskellige typer af gin, men også de tilhørende tonics, der passer til dine gins. Så skal du ikke tænke på, hvilke tonics, der passer til dine gins, og hvor du skal købe dem. Det nemt, enkelt og relativt billigt set i forhold til den mængde af gin og varianter, som du får.

En gin og tonic-kalender gør det nemt for dig at mikse en god gin og tonic, da du er sikker på, at din gin og din tonic passer sammen. Det giver nemlig en bedre smagsoplevelse, når du vælger en tonic, der passer sammen med din gin.

Med en gin og tonic-kalender kan du være sikker på, at du får velsmagende drinks. Og naturligvis en god oplevelse i den periode, hvor du åbner din gin og tonic-kalender. Den kombination er én af grundene til, at denne type kalender er blevet så populær i Danmark.

gin-citat

All I want for Christmas… is gin!

Adventskalendere og julekalendere

Adventskalendere og julekalendere med spiritus, som vodka, rom eller whisky, er vældig populære hos danskerne. Det er nemlig ikke kun gin, der glæder entusiaster og andre nysgerrige rundt omkring i de danske hjem.

De mange andre typer af alkohol, som man kan prøve, er også et spændende bekendtskab, som naturligvis skaber interesse.

En spiritus-julekalender er en sjov (og velsmagende) oplevelse, som kan skabe lidt ekstra glæde i hele december 2020 og især dagene op til jul. Men blot fordi det er en julekalender med spiritus, betyder det ikke nødvendigvis, at man skal nå igennem alle lågerne til tiden. Man kan nemlig sagtens gemme åbningen af lågerne i sin jule- eller adventskalender til andre tider på året, hvis man ønsker at sprede glæden ved kalenderen ud over året. December er i forvejen en travl måned, så det kan være svært at nå alle låger på én måned.

Er du ikke til en julekalender med mange låger, kan en adventskalender med alkohol være et bedre alternativ. Så behøver man i hvert fald ikke at føle sig presset til at nå igennem alle låger inden jul. Med en adventskalender med alkohol kan du ’nøjes’ med at blive overrasket fire gange op til jul.

Det giver dig rig mulighed for at nå at åbne og smage indholdet i alle låger inden jul. Og fordi der kun er fire låger i en adventskalender med alkohol er det også en populær gave (også til sig selv). Til sammenligning er der jo hele 24 låger i en julekalender med alkohol.

Julekalendere med gin

Julen 2020 skal være en festlig og glædelig måned. For børnene er det for eksempel lig med en chokoladejulekalender, som de kan glæde sig til at åbne hver eneste dag. Men hvorfor skal den glæde ikke også være noget, som de voksne kan opleve og nyde godt af?

Med en gin-julekalender får du – eller andre – noget at glæde sig til hver eneste dag i julen 2020. En julekalender med gin består nemlig af mange forskellige gin-varianter i små, praktiske størrelser. Så kan du selv vurdere, om de forskellige gins skal nydes hver dag op til jul, eller du gemmer nogle af dem til andre tidspunkter.

Det smarte ved julekalendere med alkohol er, at det er nem og billig måde for nybegyndere at smage forskellige slags gin. Og for en person, som ikke har den store erfaring med gin, eller hvilke tonics man skal bruge til at mikse med, kan en gin og tonic-julekalender være den perfekte løsning.

Advents- og julekalendere er for alle

En gin og tonic-julekalender er det perfekte miks af både gode gins og de tilhørende tonics, som passer rigtig godt dertil. For det er ikke alle tonics, der smager lige godt sammen med forskellige gins. Så vælger du at købe en gin og tonic-julekalender, er du i hvert fald sikker på, at du får en pakkeløsning med gin og tonics, der giver en god smagsoplevelse.

En julekalender med gin og tonic behøver selvfølgelig ikke kun være til nybegyndere. Er du en rutineret ræv i gin-verdenen, kan du naturligvis også købe en gin og tonic-julekalender. Så kan du nemlig gå på opdagelse i andre og måske nye gins, end du normalvis smager.

Hvad end du er mest til en ren gin-julekalender, eller du foretrækker en blandet gin og tonic-julekalender, så er denne type kalender med til at skabe lidt ekstra glæde og hygge igennem juletiden. Det gælder, uanset om du skal nyde de mange gins alene, eller deler dem med nogen du holder af. Hos gingave.dk er vi i hvert fald vilde med julekalendere med gin – og det er mange danskere også.

Adventskalendere med gin

Hvis en julekalender med 24 låger er lige i overkanten for dig, og du tænker, at du ikke kan nå at åbne alle låger i løbet af december 2020, så en adventskalender med gin et rigtig godt alternativ. Der er nemlig færre låger i en adventskalender, så du nemmere kan ’følge med’.

En gin-adventskalender kan f.eks. give dig fire små flasker med lækre gins. Derudover kan der også være en beskrivelse deri, hvor du får mere viden om, hvad du skal blande dine gins med for at få den bedste gin-drink. En adventskalender med gin er altså et rigtig godt valg, hvis du gerne vil nøjes med én lille gin om ugen.

En gin og tonic-adventskalender er vel en lille opgradering af en gin-adventskalender. Du får i hvert fald tonics med i din adventskalender. Når du køber en gin og tonic-adventskalender, får du altså de rette ingredienser med det samme til at kunne mikse en god gin og tonic. Derfor er en adventskalender med gin og tonic også ret populær. Den er både praktisk, men også et godt valg for nybegyndere – eller dem som synes, at fire overraskelser er rigeligt til hele december.

Skal du vælge en adventskalender eller en julekalender?

En gin-kalender eller andre typer af kalendere med alkohol er sjove og med til at gøre december lidt hyggeligere for de voksne. Især dem som får glæde af kalenderen.

Om du skal vælge en adventskalender eller en julekalender afhænger af flere ting. Ønsker du en kalender, hvor du skal åbne 24 låger? Eller er en kalender med fire låger tilstrækkeligt for dig, eller den du giver en kalender?

Prisen har noget at sige. Det giver sig selv, at jo større kalenderen er, dvs. jo flere låger den har og jo flere flasker spiritus den indeholder, jo større værdi har den også. Og dermed følger prisen også, hvad din kalender indeholder. Så en adventskalender med gin er typisk billigere end en julekalender med gin. Men det er jo kun jul én gang om året, så hvorfor holde igen?

Køb en advents- eller julekalender her

Gode ting at vide om kalendere med spiritus

Adventskalendere og julekalendere med spiritus, som vodka, rom eller whisky, er vældig populære hos danskerne. Det er nemlig ikke kun gin, der glæder entusiaster og andre nysgerrige rundt omkring i de danske hjem.

De mange andre typer af alkohol, som man kan prøve, er også et spændende bekendtskab, som naturligvis skaber interesse.

En spiritus-julekalender er en sjov (og velsmagende) oplevelse, som kan skabe lidt ekstra glæde i dagene op til jul. Men blot fordi det er en julekalender med spiritus betyder det ikke nødvendigvis, at man skal nå igennem alle lågerne til tiden. Man kan nemlig sagtens gemme åbningen af lågerne i sin jule- eller adventskalender til andre tider på året, hvis man ønsker at sprede glæden ved kalenderen ud over året. December er i forvejen en travl måned, så det kan være svært at nå alle låger på én måned.

Er du ikke til en julekalender med mange låger, kan en adventskalender med alkohol være et bedre alternativ. Så behøver man i hvert fald ikke at føle sig presset til at nå igennem alle låger inden jul. Med en adventskalender med alkohol kan du ’nøjes’ med at blive overrasket fire gange op til jul.

Det giver dig rig mulighed for at nå at åbne og smage indholdet i alle låger inden jul. Og fordi der kun er fire låger i en adventskalender med alkohol er det også en populær gave (også til sig selv). Til sammenligning er der jo hele 24 låger i en julekalender med alkohol.

Eksempler på indhold i kalendere med alkohol

Hvad er det så du får, når du køber en gin-julekalender eller én af de andre kalendere med spiritus? Vi kan ikke fortælle, præcis hvad indholdet i de enkelte kalendere er. Det vil jo ødelægge overraskelsen. Vi kan dog godt fortælle lidt mere om, hvilke typer af gin du kan være heldig at åbne for.

Firmaerne, der står bag produktionen af de forskellige adventskalendere og julekalendere med spiritus, har rigtig mange forskellige alkoholmærker og -brands i deres sortiment. Derfor kan du også være sikker på, at du får lidt af hvert fra deres sortiment – både af alkohol, men også de tilhørende ting til at blande dine drinks, f.eks. en tonic til din gin. Derfor vil en kalender med alkohol altid være spændende og en god oplevelse med mange overraskelser.

Indhold og størrelser

Størrelserne på flaskerne i kalenderne kan f.eks. være på 100 ml. Og med dertil vil der ofte også være en beskrivelse af de forskellige gins samt lidt spændende information om dens tilblivelse, optimale blandingssammensætning osv. Det kan være klassikere, som du kender, eller helt nye mærker, som du ikke har hørt om før.

Køber du en gin og tonic-julekalender, kan du se frem til at åbne for låger med både gin og tonic. Vælger du derimod at købe en gin-julekalender, kan det være, at der kun gemmer sig små gins bag lågerne.

Hvordan sammensætningen er i de forskellige adventskalendere og julekalendere med alkohol varierer dog fra producent til producent. Og de kan også variere fra år til år.

Forskellige forhandlere af gin-kalendere

Hos gingave.dk har vi en oversigt med webshops og forhandlere, der sælger gin og andre slags spiritus. Her kan du læse mere om de forskellige webshops, og hvad de tilbyder. Og du kan naturligvis besøge forhandlernes webshops, hvor der er et stort og bredt udvalg af bl.a. gin.

Flere af forhandlerne har naturligvis også gin-kalendere og andre typer af kalendere med spiritus, f.eks. adventskalendere og julekalendere. Derfor er det en rigtig god idé at starte din jagt på en god kalender med alkohol hos netop disse webshops.

Trenden med at give sig selv en advents- eller julekalender med gin eller andre typer af alkohol bliver kun større for hvert år der går. Derfor kommer der også løbende flere og flere kalendere hos de forskellige forhandlere og webshops. Og dét er kun til glæde for dig.